کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار آماری STATA برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۲۴ ۰۸:۳۶ | تعداد بازدید: 38

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار آماری STATA یکشنبه 23 آبان ماه در محل سالن ابن سینا دانشگاه با شرکت اعضای هیات علمی برگزار شد.

دکتر علیمی مدرس کارگاه اظهار داشت: هدف از کارگاه آموزشی آمار با نرم افزار STATA ارتقاء دانش و مهارت پژوهشگران در زمینه مفاهیم و روشهای آمار کاربردی با استفاده از نرم افزار STATA میباشد.
متخصص آمار زیستی افزود: در شرایط فعلی و با گسترش کمی و کیفی سطح پژوهشهای پژوهشگران ، روزبروز بر محبوبیت و نیاز محققین در زمینه یادگیری کار با این نرم افزار افزوده شده است. بسیاری از اعضای هیات علمی، محققین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی که تنها با نرم افزار SPSS آشنایی و تسلط داشتند، دریافته اند که این بسته آماری نمیتواند به تنهایی نیازهای آنها را برآورده نماید. و در این راستا آموزش نرم افزار STATA  به صورت کاملاً کاربردی در دو دوره مقدماتی و پیشرفته برگزار می‌شود.