وبینار توجیهی دانشجویان جدیدالورود بهداشت عمومی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۰۲ ۰۷:۵۶ | تعداد بازدید: 13

همایش توجیهی دانشجویان جدیدالورود گروه بهداشت عمومی یکشنبه 30 آبان ماه، با حضور اعضای هیئت علمی گروه بهداشت عمومی و بصورت وبینار برگزار شد.

در ابتدا دکتر هادی علیزاده رئیس دانشکده و مدیرگروه بهداشت عمومی ضمن تبریک شروع دوره آموزشی به دانشجویان جدیدالورود ، به معرفی مختصری از دانشکده و واحد های مختلف آن ، اعضای گروه بهداشت عمومی، سایت دانشکده و زیرپورتال گروه و همچنین وظایف دانشجویان پرداخت و در ادامه بیان کرد:

توصیه اعضای گروه به دانشجویان عزیز، تلاش در جهت نیل به اهداف از جمله پیشرفت های علمی و آموزشی، انجام تحقیقات کاربردی در زمینه های تخصصی بهداشتی و افزایش توانمندی ها و شکوفایی استعداد ها در بستر دانشگاه است.

در ادامه اساتید حاضر در وبینار به بیان موارد و نکات آموزشی مورد نیاز دانشجویان پرداخته و همچنین به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.