برگزاری جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید (۱402) گروه بهداشت عمومی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۸/۰۹ ۰۸:۱۱ | تعداد بازدید: 80

جلسه معارفه دانشجویان ورودی جدید گروه بهداشت عمومی، روز سه شنبه مورخ 1402/08/09 با حضور دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکده بهداشت، دکتر مریم فروغی، معاون آموزشی دانشکده، دکتر ناصح پهلوانی، مسئول اساتید مشاور دانشکده، اعضای هیأت علمی گروه بهداشت عمومی، کارشناسان گروه و آموزش و دانشجویان جدید در سالن جلسات پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر هادی علیزاده ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان، به تبیین جایگاه حساس رشته های بهداشتی درحفظ سلامت جامعه پرداخت و از پتانسیل بالای علمی اساتید در جهت ارائه خدمات مفید علمی و پژوهشی به دانشجویان خبرداد.
در ادامه دکتر فاطمه پورحاجی، مدیر گروه رشته بهداشت عمومی هدف از برگزاری این نشست را آشناسازی دانشجویان با آیین نامه های آموزشی، دانشجویی، اساتید مشاور و همچنین آماده سازی آنان برای آغاز تحصیلات دانشگاهی دانست. وی با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت، به آیین نامه اجرایی صیانت از جمعیت در خصوص دانشجویان اشاره کرد و افزود: دانشجویان بهداشت عمومی به عنوان بهورزان، مراقبان سلامت آینده در امر آموزش بهداشت باروری، سلامت مادر و کودک و سایر نقش های مرتبط با افزایش میزان فرزند‌آوری و جوانی جمعیت نقش بسزایی دارند و بیان کرد: آموزش و مشاوره ازدواج، تحکیم خانواده با تاکید بر سلامت جنسی، کمک به ارتقاء سلامت مادر و کودک، کاهش سقط عمدی جنین، تشخیص به هنگام و پیشگیری از ناباروری و ترویج زایمان طبیعی از جمله نقش های بی بدیل ایشان می باشد.

شایان ذکر است این جلسه توجیهی دو ساعت به طول انجامید و طی آن دانشجویان ضمن آشنایی با مقررات مورد نیاز، پاسخ سوالات خود در حوزه های مختلف را دریافت نمودند.