انجمن علمی بهداشت بعنوان انجمن برتر دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه انتخاب شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۲۳ ۰۹:۳۶ | تعداد بازدید: 29

طی بررسی های انجام شده توسط تیم فرهنگی متشکل از معاون فرهنگی ،مدیر فرهنگی، کارشناس انجمن های علمی دانشجویی و کارشناسان فرهنگی انجمن های علمی دانشجویی بهداشت و مامایی به ترتیب به عنوان دو انجمن برتر انتخاب شدند.

فائزه شیدائی اعلام کرد : با توجه به بررسی سطح کیفی و کمی فعالیت های انجمن ها در سال گذشته و ارزیابی بر اساس محورهای تعیین شده انجمن های علمی دانشجویی از سوی معاونت فرهنگی وزارت، شامل موارد زیر می باشد:

1-آموزش ،ترویج و ساده سازی علم،   2-مهارت افزایی و توانمند سازی،    3-کارآفرینی تجاری سازی و توسعه استارت آپ ها،    4-علمی پژوهشی،   5-ارتباطات و مشارکت های اجتماعی ، دو انجمن علمی بهداشت و مامایی به عنوان انجمن های برتر و فعال دانشگاه شناخته شدند.

شیدائی همچنین  اظهار کرد : طی یکسال گذشته شاهد فعالیت های بسیار خوبی در حوزه انجمن ها بوده ایم . تمام انجمن های علمی از جمله ،پرستاری ، اتاق عمل ،فناوری اطلاعات سلامت ، علوم آزمایشگاهی، پرتو شناسی، مامایی و بهداشت، برنامه های بسیار عالی از جمله کارگاه های کشوری و دانشگاهی، مشارکت در برنامه فرهنگی و آموزشی دانشگاه ،مشارکت با سایر حوزه ها از جمله کمیته تحیقات و استعدادهای درخشان ، مشارکت در جشنواره های کشوری، عضویت در انجمن های علمی کشوری ،مشارکت های اجتماعی و همچنین تولید محتواهای علمی ، آموزشی در سطح گسترده داشته اند.

شیدائی افزود : معاونت فرهنگی به پاس همکاری فعالین فرهنگی حوزه انجمن های علمی علاوه بر امتیازات فرهنگی ، بن کتاب و تخفیفات خوابگاه ، گواهی فعالیت برای فعالین تمام انجمن ها صادر کرده است.

امید است که در دوره جدید فعالیت انجمن ها شاهد افزایش چشمگیر کمی و کیفی فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه باشیم.

گواهی فعالین انجمن علمی دانشجویی بهداشت