مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده بهداشت منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۸ ۱۳:۱۷ | تعداد بازدید: 61

طی ابلاغی از طرف دکتر هادی علیزاد، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، مهندس الهام صابر، عضو هیات علمی دانشکده بهداشت به سمت "مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده بهداشت" منصوب شد.
در متن این ابلاغ آمده است:
سرکار خانم الهام صابر
ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه یکی از عوامل مؤثر در افزایش توانمندی های علمی و فنی در هر کشوری محسوب می‌شوند به همین سبب دیر زمانیست که دانشگاه ها در جهان به یکی از کانون های اصلی تربیت نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده تبدیل شده اند که با برخورداری از ایده ها و اندیشه‌های نو می‌توانند جامعه و صنایع فعال آن را در رسیدن به اهداف عالی خود کمک نمایند.
هدف از تاسیس این دفتر ایجاد زمینه همکاری  با صنایع و دستگاه های اجرایی و نیز تسهیل ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای، اجرای برنامه های آموزشی مدون و انجام پروژه های تحقیقاتی از طریق انعقاد قرارداد با دانشگاه است.
با نظر به تخصص و تجربه ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان«مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده بهداشت» منصوب می-شوید. امید است در سایه اتکال به خداوند یکتا در انجام امور محوله ذیل موفق و موید باشید.

دکتر هادی علیزاده

رئیس دانشکده بهداشت