کارگاه آموزشی تغذیه در بیماران دیابت و پر فشاری خون برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۰۸ ۱۴:۲۲ | تعداد بازدید: 82

کارگاه آموزشی تغذیه در بیماران دیابت و پر فشاری خون ویژه مراقبین، بهورزان و دانشجویان مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی محقق به مدت بیش از ۳ ساعت در تاریخ 8 آذرماه با تدریس دکتر ناصح پهلوانی، دکتری تخصصی تغذیه برگزار گردید.

مهندس فهیمه عطاریان، مسئول مرکز خدمات جامع سلامت محقق در خصوص آموزش به افراد دیابتی بیان کرد: آموزش و رعايت رژيم غذايي صحيح و تغيير مناسب شيوه زندگي از سوي بـيماران ديابتـيك، بـا كـاهش قابـل ملاحظـه اي از عـوارض بـيماري و نهايـتاً بـا تاثيـر مثبت بر سرمايه هاي اقتصادي و نيروي انسـاني همـراه مـي باشـد.

در این کارگاه آموزشی،ضمن آموزش اصول مشاوره تغذیه در بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون بالا، راهکارهای مناسب کنترل بیماری شامل رژیم های غذایی مناسب کنترل فشارخون و دیابت،  فعالیت بدنی، مکمل های ویتامینی در کنترل بیماری در بیماران فشارخون و دیابت و رفتارهای سالم تعذیه ای جهت پیشگیری از بیماری های فوق برای افراد تشریح گردید.