قبولی دانشجوی مهندسی بهداشت محیط در مقطع کارشناسی ارشد با استفاده از سهمیه استعدادهای در خشان

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۳ ۱۵:۱۹ | تعداد بازدید: 40

"دکتر هادی علیزاده" رئیس دانشکده بهداشت در گفتگو با روابط عمومی گفت: توسعه علمی و تربیت نیروی انسانی توانمند و متعهد در تامین و ارتقا سلامت جامعه از رسالت های اصلی دانشگاه علوم پزشکی است که در این مسیر بهره گیری از اساتید توانمند و ایجاد زمینه برای شکوفایی استعدادها و خلاقیت دانشجویان نقش مهمی را ایفا می‌نمایند.
در این راستا قبولی خانم الهه حاجی آبادی دانشجوی مهندسی بهداشت محیط در مقطع کارشناسی ارشد با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان موجب مسرت مجموعه اساتید، پرسنل و دانشجویان گردید.
اینجانب ضمن تبریک این افتخار آفرینی ارزشمند به این دانشجوی گرامی، از زحمات اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت قدردانی نموده و توفیق ایشان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
 امید است با دوام چنین توفیقاتی، بتوانیم دانشگاه را روز به روز ارتقا داده و زمینه قدرتمندی برای پرورش فرزندان شایسته و آینده سازان میهن عزیزمان فراهم نماییم.