پیام تبریک ریاست دانشکده بهداشت به مناسبت روز ملی بهداشت محیط

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ ۰۷:۳۷ | تعداد بازدید: 46

دکتر هادی علیزاده ، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی روز ملی بهداشت محیط را تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :

با پیشرفت علم و دانش در عصر حاضر و شناخت عوامل بیماریزا و تاثیر آن بر تندرستی ، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد اجتناب نماید.

بهداشت محیط کنترل کلیه عواملی است که بالقوه و بالفعل تأثیرات سویی بر بقاء و سلامتی انسان اعمال می‌کنند.

در نتیجه ارائه فعالیت ها و خدمات بهداشت محیط جهت پیشگیری از بیماری های مرتبط با عوامل محیطی اعم از بیماری های واگیر و غیر واگیر و حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه ضرورتی انکار ناپذیر است.

آنچه بیش از همه در برقراری و حفظ این امنیت و آسایش مشاهده میشود ،فعالیت مجدانه متخصصین بهداشت محیط  می باشد که با تلاشی شبانه روزی در ارتقاء امر بهداشت و حفظ سلامت جامعه می کوشند.

11 اسفند فرصتی برای بازنگری و مرور عملکردها و تعیین و تصحیح برنامه ها و اهداف بهداشت محیط به منظور ارج نهادن به این رسالت مهم می باشد.

اینجانب فرا رسیدن 11 اسفند روز ملی بهداشت محیط را فرصتی مناسب برای تقدیر از زحمات تلاشگران بهداشت محیط دانسته و برای تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده اند از درگاه خداوند متعال سعادت، بهروزی و موفقیت مسئلت می کنم.