پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز ملی بهداشت محیط

کد مطلب: ۱۳۳۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۱۱ ۱۵:۲۴ | تعداد بازدید: 87

دکتر ادریس بذر افشان رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامي "11 اسفند ماه روز ملی بهداشت محيط" را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ، در متن پیام دکتر ادریس بذر افشان آمده است:

با توجه به رسالت وزارت بهداشت در خصوص حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه ، یازدهم اسفند ماه به عنوان روز ملی بهداشت محیط نامگذاری شده است تا آحاد جامعه با آگاهی و همکاری بیشتر نسبت به رعایت مسائل بهداشت محیط زیست خود توجه داشته باشند چراکه رسیدن به اهداف و شاخص های بهداتشی مطلوب نیازمند مشارکت همه افراد است.

آنچه بيش از همه در برقراري و حفظ اين امنيت و آسايش خاطر موثر است،فعاليت مجدانه کارشناسان بهداشت محيط و حرفه اي مي باشد که با تلاشي شبانه روزي در ارتقاء امر بهداشت و حفظ سلامت جامعه مي کوشند.

همچنین دستیابی به سبک زندگی سالم نیازمند برخوردار بودن از محیط سالم و عدالت در دسترسي خدمات بهداشتي است و اين رسالت بزرگ بر عهده همه زحمتکشان عرصه بهداشت محيط قرار گرفته است.

این جانب فرا رسیدن روز ملی بهداشت محیط را به تمامی دانشجویان، اساتید و اعضای  محترم هیات علمی  و همکاران گرامی سخت‌کوش در واحد‌هاي بهداشت محيط تبريک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت و موفقيت را براي اين عزيزان مسئلت دارم."

برچسب های خبر