پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت فرارسیدن سال نو

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ ۱۰:۴۱ | تعداد بازدید: 35

دکتر هادی علیزاده رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن بهار طبیعت و سال نو را تبریک گفت.

متن پیام بشرح ذیل می باشد:

یا مقلب القلوب و الابصار

یا مدبر اللیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال

حول حالنا الی احسن الحال

با نام و یاد خداوند متعال و با درود بر پیامبر اعظم (ص) و خاندان مطهرش

در آستانه حلول بهار طبیعت، خدای را شاکریم که توفیق دستیابی به برگی دیگر بر دفتر زندگی به ما عطا فرمود. بهار زمزمه نو شدن است و نجوای تحول به بهترین حال.

بی تردید سال نو، تلاشی بیش از گذشته را برای نیل به اهداف بلند عرصه سلامت می طلبد تا قله های دانش و خدمت با تلاش، احساس مسئولیت،همدلی و هم افزایی روز افزون تلاشگران عرصه سلامت یکی پس از دیگری فتح شوند.

اینجانب ضمن تبریک فرار رسیدن سال جدید و عید نوروز امیدوارم امسال سالی سرشار از سلامتی، موفقیت و پیروزی برای تمامی ، اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی باشد و بتوانیم با رعایت پروتکل های بهداشتی میزان انتشار ویروس کرونا را در جامعه کاهش بدهیم. امسال هم مثل سال گذشته ضرورت دارد دید و بازدیدهای نوروزی را تا حد امکان نداشته باشیم، سفر نرویم و به عنوان متخصصین و متولیان سلامت جامعه در آگاهی بخشی و توانمند کردن و اصلاح رفتارهای احاد جامعه نقش موثری را ایفا کنیم تا  بتوانیم این بیماری را مدیریت کنیم و شرایط به ثبات  برسد

امید است با یاری از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم مهدی موعود (عج) با پیروی از رهبری های حکیمانه رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش، در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سر بلند باشیم.