پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت به مناسبت سالروز بزرگداشت مقام استاد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۲/۱۲ ۰۹:۲۴ | تعداد بازدید: 11

دکتر هادی علیزاده رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن سالروز بزرگداشت مقام استاد را تبریک گفت.

متن پیام بشرح ذیل می باشد:

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و استادان، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند و توسعه جوامع بشری مرهون تلاش‌ها و زحمات معلمانی است که با ایمان و اعتقاد راسخ و بی‌توجه به مظاهر مادی توان خود را صرف تربیت و تعلیم نسل‌های مختلف می‌کنند.

در این میان استادان دانشگاه علوم پزشکی دارای جایگاه ویژه‌ای می‌باشند از آن جهت که علاوه بر کرسی تدریس ، تعلیم و مسند تحقیق و پژوهش، بر جایگاه پرافتخار ارائه خدمات درمانی نیز تکیه زده اند .

این عزیزان در  دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و کتابخانه‌ها، در جهت اعتلای نسل و تحقق ماموریت بزرگ انبیا و اولیای الهی که همانا سعادت‌مندی جوامع انسانی است گام بر می‌دارند.

اینجانب ضمن فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت ماه ،سالروز بزرگداشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری ، روز معلم و استاد را محضر یکایک همکارانم، اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده، از تلاش های خستگی ناپذیر و مجاهدت های همه شما تقدیر و تشکر نموده و از درگاه خداوند سبحان برای شما توفیق و بهروزی مسألت می نمایم.

امید است با تلاش تمامی همکاران در حوزه‌های مختلف سلامت شاهد استمرار تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی و در نهایت اعتلای پاسخگویی نظام سلامت باشیم.