وبینار سرطان و آموزش بهداشت بامشارکت انجمن علمی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و سیرجان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ ۰۸:۱۸ | تعداد بازدید: 48

همزمان با هفته ملی سرطان وبینار کشوری سرطان و آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت به همت انجمن علمی بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تربت حیدریه و سیرجان برگزار شد.

این وبینار باهدف نقش آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در پیشگیری از سرطان و در بستر اسکای روم با تدریس دکتر فاطمه پورحاجی دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۳۹۹ به مدت ۲ ساعت با حضور ۸۶ دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور برگزار شد .

در این وبینار موضوعاتی از جمله آمار اپیدمیولوژیک بروز ، شیوع و مرگ و میر سرطان در ایران و جهان ، عوامل مستعد کننده سرطان، راه های پیشگیری از سرطان و شایع ترین سرطان ها در ایران و جهان مورد بررسی قرار گرفت.

دبیرانجمن علمی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص برگزاری این وبینار گفت: باتوجه به اهمیت روز افزون بیماری سرطان و افزایش مرگ زود هنگام بر اثر سرطان و باتوجه به اینکه که رسالت اصلی انجمن علمی بهداشت آموزش و پیشگیری درجهت جامعه ای سالم تر است وبیناری در این خصوص توسط انجمن علمی بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی تربت حیدریه و سیرجان برگزار شد.

گلناز بهمدی افزود:در پایان وبینار زمانی را به پرسش و پاسخ دانشجویان اختصاص داده و همچنین گواهی شرکت در وبینار و جوایزی به نفرات برتر پس آزمون اهدا شد .