نشست صمیمانه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۰۷ ۰۸:۵۵ | تعداد بازدید: 40

نشست صمیمی ریاست دانشگاه با اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت در تاریخ سه شنبه 6 اسفند در محل سالن جلسات دانشکده بهداشت برگزار شد.

در این نشست دکتر هادی علیزاده، ریاست دانشکده بهداشت به ارائه عملکرد و دفاع از ساختار و تشکیلات دانشکده و همچنین  بررسی و مقایسه عملکرد دانشکده با دانشکده های همتراز در سطح منطقه پرداخت .

دکتر حسین ابراهیمی پور ضمن تشکر از عملکرد اعضای هیات علمی دانشکده بیان کرد: ریاست و اعضای محترم هیات علمی باید با همکاری و تلاش در جهت پیشبرد برنامه عملیاتی و استراتژیک دانشکده اهتمام ورزند تا به ارتقای جایگاه دانشکده و بالطبع جایگاه دانشگاه در منطقه و کشور منجر شود.

ریاست دانشگاه در ادامه به بررسی نقطه نظرات و پاسخ به سوالات طرح شده از سوی اعضای هیئت علمی پرداخته و سپس به گوشه‌ای از وظایف و ضرورت نگاه به افق‌های پیش روی این دانشگاه و مسئولیت‌های اساتید در این باره پرداختند.

اهم موضوعات مطرح شده :

• حمایت از توسعه رشته ها و جذب نیروی انسانی مستعد
  • حمایت از برنامه های دانشکده بهداشت
  • تاکید بر برنامه عملیاتی استراتژیک
  • ارتباط و همکاری با دانشگاه های همجوار در برگزاری دوره های کوتاه مدت
  • توجه به رشته های بین رشته ای و پذیرش دانشجو
  • توجه به ساختار و امکانات مجازی

در پایان این نشست، آزمایشگاه بهداشت محیط و حرفه ای دانشکده بهداشت توسط ریاست دانشگاه ، رئیس دانشکده بهداشت و سایر اعضا بازدید و افتتاح شد.