مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته بهداشت عمومی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۴/۲۹ ۱۶:۵۲ | تعداد بازدید: 14

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته بهداشت عمومی با حضور رئیس دانشکده بهداشت و اعضا هیات علمی دانشکده در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

در این مراسم رئیس دانشکده بهداشت ضمن عرض تبریک به فارغ التحصیلان خاطر نشان کرد، دانشجویان افتخار آفرینان جامعه و طلایه داران پیشرفت و تعالی هستند و دانشجویان رشته ی بهداشت عمومی نقش و جایگاه ویژه ای در ارتقا سلامت جامعه بر عهده دارند و با اجرای برنامه های آموزشی و پژوهشی موجبات پیشگیری از چالش ها بهداشتی را فراهم می سازند.

دکتر هادی علیزاده افزود: فارغ التحصیلی دانشجویان همزمان با عید سعید قربان را به فال نیک گرفته و امید داریم سالهایی که در این دانشگاه کسب علم نموده اید ، زمینه ساز موفقیت هایی در موقعیت های شغلی آتی باشد و با توانمندی به جامعه خدمت نمایید و در راستای افزایش شاخص های سلامت در جامعه همواره کوشا باشید.

در ادامه ی این مراسم دانشجویان با قرائت سوگند نامه دانشجویی ، خود را متعهد به خدمت به جامعه با حفظ صداقت ، شرافت و اخلاق حرفه ای نمودند و در پایان رئیس دانشکده لوح فارغ التحصیلی و تندیس به رسم یاد بود به دانشجویان اهدا نمود.