حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۱۶ ۰۷:۳۹ | تعداد بازدید: 8

عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: شعار هفته کودک امسال، «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی» است. امروزه توجه به سلامت و شادی کودکان مهم ترین رسالت بهداشتی ماست، این مهم، تنها از طریق کاهش اثرات پاندمی کرونا بر سبک زندگی ناسالم در کودکان ممکن می شود.

فهیمه عطاریان افزود: بیاد داشته باشیم رویاهای فردای کودکان ما، با کم تحرکی، تغذیه ناسالم مصرف شیرینی و نوشابه های قندی و فست فودها و کاهش دسترسی به مواد مغذی و کاهش ارتباط اجتماعی و شادی تبدیل به کابوس می گردد.

کارشناس ارشد اپیدمیولوژی تصریح کرد: مادران بدانند که چاقی یکی از مهمترین اثرات سبک زندگی ناسالم است که عامل خطر مستقل برای شدت بیماری و بروز عوارض در کودکان مبتلا به عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی است و با اختلال و کاهش پاسخ های ایمنی همراه است، همچنین بافت چربی می تواند به یک هدف بالقوه و مخزن ویروسی و محل تجمیع سموم در بدن تبدیل شود.