تبریک رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت روز جهانی بهداشت

کد مطلب: ۱۳۴۰ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۱۸ ۱۰:۴۵ | تعداد بازدید: 12
روز جهانی بهداشت

دکتر ادریس بذرافشان رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی روز جهانی بهداشت را به همکاران عزیز، دانشجویان گرامی و اعضای محترم هیات علمی گروه بهداشت تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، متن پیام به شرح ذیل می باشد.

هفتم آوریل، مطابق با هجدهم فروردین ماه هرسال از طرف سازمان جهانی بهداشت(WHO) بعنوان روز جهانی بهداشت نام گذاری شده است.این روز  فرصتی فراهم می‌آورد تا یکی از نگرانی‌های مردم جهان مطرح گرددگرچه اهمیت بهداشت و پیشگیری در زندگی بشر بالاتر از هر موضوع دیگری است اما روز جهانی بهداشت و متعاقب آن هفته سلامت، فرصت مغتنمی است تا از زحمات تک تک اعضای این خانواده بزرگ و پرتلاش تقدیر شود.

هر فردی اگر بخواهد زندگی باکیفیتی داشته باشد ناگزیر باید به سلامت فردی و حتی اجتماعی توجه داشته باشد. این موضوع آنقدر بااهمیت است که همه ساله سازمان جهانی بهداشت شعاری را مطرح می کند. شعار سال 2019 این سازمان عبارتست از  : "مراقبت­های اولیه بهداشتی برای پوشش همگانی سلامت"

بدینوسیله اینجانب روز هجدهم فروردین ، روز جهانی بهداشت را به  همکاران عزیز و گرامی ،دانشجویان  تلاشگر و خستگی ناپذیر عرضه سلامت ، تبریک و تهنیت می گوییم و از خداوند متعال آروزی توفیق روز افزون سلامتی و موفقیت را خواستاریم.

برچسب های خبر