برگزاری سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ ۰۹:۵۱ | تعداد بازدید: 45
برگزاری سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

مسئول واحد المپیاد و استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خاطر نشان کرد : سیزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در سراسر کشور در حیطه های، استدلال بالینی ، آموزش پزشکی ، کار آفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت، تفکر علمی در علوم پایه، مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت برگزار می شود .

دکتر داود ایل بیگی افزود : تمام دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، شاغل به تحصیل و یا دانش ‏آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‏ های کشوری المپیاد در هر دوره کمتر از شش ماه از فارغ‏ التحصیلی آنها گذشته باشد، می‏ توانند بدون در نظر گرفتن معدل کل و سال تحصیل در المپیاد شرکت کنند و در حیطه مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت و حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم علاوه بر دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری عمومی؛ دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی (Ph.D) و دستیاران (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) هم می توانند در المپیاد شرکت کنند و از اهداف این المپیاد می توان به شناسایی ، ترغیب و تشویق دانشجویان مستعد علمی ، جهت دهی به فعالیت های علمی ، تبادل فرهنگی بین دانشگاهی و ایجاد روحیه و نشاط علمی  اشاره نمود .

قابل توجه دانشجویان محترم :

پوستر المپیاد به پیوست ارسال شده است . جهت کسب اطلاعات بیشتر، پوستر را دریافت نمایید.