بازدید ریاست دانشکده بهداشت از روند کارآموزی دانشجویان ترم 8 بهداشت عمومی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۳/۰۵ ۱۳:۲۰ | تعداد بازدید: 36

بازدید ریاست دانشکده بهداشت از روند انجام کارآموزی های دانشجویان ترم 8 بهداشت عمومی دوشنبه 3 خرداد ماه و با حضور دکتر هاشم حشمتی و دکتر فاطمه پورحاجی،اعضای هیات علمی گروه بهداشت عمومی در محل مرکز جامع سلامت امام خمینی(ره) انجام شد.

در جلسه صمیمانه ای که با دانشجویان بهداشت عمومی در مرکز جامع سلامت امام خمینی(ره) برگزار شد دکتر علیزاده ضمن خداقوت به اساتید و دانشجویان بر اهمیت نقش کارآموزی و کسب دانش و مهارت لازم در این دوره تاکید داشتند.

رئیس دانشکده بهداشت افزود:  دوره کارآموزی را فرصت مناسبی است تا دانشجویان آموخته های خود را با انجام کارهای عملی تجربه کنند و با افزایش قابلیت های خود و کسب مهارت کافی برای اشتغال در آینده آماده شوند.

دکتر حشمتی عضو محترم هیات علمی گروه بهداشت عمومی نیز در این جلسه بر اهمیت نقش دانشجویان بهداشت عمومی به عنوان مراقبین سلامت و همکاران آینده بر ارتقاء سطح سلامت جامعه تاکید  کردند.

در این جلسه درخواستهای دانشجویان، پیشنهادات آنها مورد بحث ، گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت .