ارتقاء سطح سلامت باروری و پیشگیری از خطرات احتمالی این دوران با افزایش آگاهی درباره بارداری

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ ۰۸:۰۶ | تعداد بازدید: 19

عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همزمان با هفته ارتقاء آگاهی درباره بارداری بیان کرد: بارداری یکی از اقدامات بسیار مهم زندگی یک زن است.کسب آگاهی در این زمینه به ویژه از جانب بانوان، از بسیاری از مشکلات مربوط به بارداری پیشگیری می­کند.

نیره کثیری افزود: به طور کلی می توان گفت که هدف از انجام مراقبت های قبل از بارداری، اطمینان  از  سلامتی  والدین  آینده در زمان  قبل و حین بارداری است. نتایج مطالعات نشان داده که دریافت مراقبت های قبل از بارداری درحد مطلوب نمی باشد. لذا ارائه اطلاعات به خانم ها در زمینه مراقبت قبل بارداری و برنامه ریزی در جهت این مراقبت ها ضروری است. از طرفی دیگر نتایج مطالعات نشان می دهد با ارائه مراقبت های با کیفیت و مطلوب می تواند باعث کاهش 33 درصدی مرگ و میر مادران در کشور شد. بنابراین مراقبت های قبل از بارداری نه تنها  طیف گسترده ­ای از اقدامات تشخیصی، کنترل و درمان بیماری های مزمن و آمیزشی را در زنان سنین باروری شامل می شود، بلکه با انجام مشاوره های مناسب قبل از بارداری و نیز با اقداماتی نظیر تجویز اسیدفولیک به سلامت باروری کمک خواهد کرد.

وی همچنین اظهار داشت: حاملگی ایمن،کاهش تعداد حاملگی های ناخواسته،  کاهش ناهنجاری نوزادی و کاهش سقط جنین نمونه ای از اهداف مراقبت های پیش از بارداری هست که می تواند تاثیر مثبتی بر روی پیامدهای حاملگی داشته باشد.